0

Paris Yolculuğunuza Lezzet Katacak En İyi “Kruvasan” Yapan 4 Mekan

Share

Paris, kruvasanları ile ünlüdür. Bu güzel şehir, klasik Fransız pastanesi olarak bilinen mekanlarda lezzetli kruvasanları bulabileceğiniz birçok yer sunar.

Du Pain et des Idées: Bu mekan, Paris’in 10. bölgesinde yer almaktadır ve ünlü bir kruvasan mekanıdır. Burada, klasik Fransız kruvasanlarının yanı sıra, farklı lezzetlerde kruvasanlar da sunulmaktadır.

Eric Kayser: Eric Kayser, Paris’in birçok farklı bölgesinde yer alan bir kruvasan mekanıdır. Burada, klasik Fransız kruvasanlarının yanı sıra, farklı lezzetlerde kruvasanlar da sunulmaktadır.

Poilâne: Poilâne, Paris’in 8. bölgesinde yer almaktadır ve ünlü bir kruvasan mekanıdır. Burada, klasik Fransız kruvasanlarının yanı sıra, farklı lezzetlerde kruvasanlar da sunulmaktadır.

Le Pain Quotidien, Paris’te birçok farklı bölgede yer alan bir kruvasan mekanıdır. Burada, klasik Fransız kruvasanlarının yanı sıra, organik, tam tahıllı ve vejetaryen seçeneklerde de kruvasanlar sunulmaktadır. Mekan, hem lezzeti hem de kalitesi ile ünlüdür ve yaptığı kruvasanlar kendine özgü bir tarzda hazırlanmaktadır. Ayrıca mekanın atmosferi ve hizmeti de oldukça iyidir. Bu yüzden lezzet düşkünleri için Le Pain Quotidien, Paris’te kruvasan yemek isteyenler için güzel bir seçenek olabilir.

Paris’te kruvasan yemek isteyenler için bu mekanlar ile başlamak iyi bir fikir olabilir. Her mekanın kendine özgü lezzetleri vardır, bu yüzden farklı mekanları deneyerek farklı lezzetleri keşfedebilirsiniz.

0
Başlık hakkında yorum yapabilirsin!x