0

2000’lerin Tadını Alacağınız En İyi 11 Komedi Filmi

Share

Borat (2006) – Larry Charles tarafından yönetilen ve Sacha Baron Cohen, Ken Davitian, Luenell gibi oyuncuların yer aldığı bu film, Kazakistan’dan ABD’ye giden bir gazetecinin, kültürel farklılıklarının komik sonuçlarını anlatır.

Superbad (2007) – Greg Mottola tarafından yönetilen ve Jonah Hill, Michael Cera, Christopher Mintz-Plasse gibi oyuncuların yer aldığı bu film, lise son sınıf öğrencilerinin, yasak içki ve kızlarla ilgili maceralarını anlatır.

Step Brothers (2008) – Adam McKay tarafından yönetilen ve Will Ferrell, John C. Reilly, Mary Steenburgen gibi oyuncuların yer aldığı bu film, iki yetişkin erkeğin, birbirlerinin adımlaşması sonucu oluşan komik olayları anlatır.

Old School (2003) – Todd Phillips tarafından yönetilen ve Luke Wilson, Will Ferrell, Vince Vaughn gibi oyuncuların yer aldığı bu film, bir grup arkadaşın, lisede kurdukları bir frat boyu tekrar canlandırmaları üzerine kurulmuş bir hikayedir.

Napoleon Dynamite (2004) – Jared Hess tarafından yönetilen ve Jon Heder, Efren Ramirez, Jon Gries gibi oyuncuların yer aldığı bu film, bir lise öğrencisinin, sosyal hayatta nasıl popüler olacağını öğrenmeye çalışması üzerine kurulmuş bir hikayedir.

Wedding Crashers (2005) – David Dobkin tarafından yönetilen ve Owen Wilson, Vince Vaughn, Christopher Walken gibi oyuncuların yer aldığı bu film, iki arkadaşın, davet edilmedikleri düğünlere katılarak eğlenmeleri üzerine kurulmuş bir hikayedir.

21 Jump Street (2012) – Phil Lord ve Christopher Miller tarafından yönetilen ve Jonah Hill, Channing Tatum, Ice Cube gibi oyuncuların yer aldığı bu film, iki polis memurunun, liseye geri dönerek bir suçluyu yakalamaya çalışması üzerine kurulmuş bir hikayedir.

The 40-Year-Old Virgin (2005) – Judd Apatow tarafından yönetilen ve Steve Carell, Catherine Keener, Paul Rudd gibi oyuncuların yer aldığı bu film, bir adamın, 40 yaşına geldiğinde hala virgin olduğunu ve arkadaşlarının bu durumu değiştirmek için çalışmalarını anlatır.

In Bruges (2008) – Martin McDonagh tarafından yönetilen ve Colin Farrell, Brendan Gleeson, Ralph Fiennes gibi oyuncuların yer aldığı bu film, iki hitmanın, Bruges şehri içinde çalışmaları ve yaşadıkları komik olayları anlatır.

The Hangover (2009) – Todd Phillips tarafından yönetilen ve Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis gibi oyuncuların yer aldığı bu film, bir düğün tatilinde kendilerine ne olduğunu hatırlamayan bir grup arkadaşın, olayları çözmeye çalışması üzerine kurulmuş bir hikayedir.

0
Başlık hakkında yorum yapabilirsin!x