0

2010 Sonrası Vizyona Giren, İzlenmesi Gereken En İyi 10 Aksiyon Filmi

Share

Inception (2010)– Christopher Nolan tarafından yönetilen ve Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Ken Watanabe gibi ünlü oyuncuların yer aldığı bu film, bir hırsızın hayal gücünü kullanarak gerçek dünyada bir soygun düzenlemesi üzerine kurulmuş bir hikayedir.

The Raid: Redemption (2011) – Gareth Evans tarafından yönetilen ve Iko Uwais, Joe Taslim gibi oyuncuların yer aldığı bu film, bir polis timinin, bir kirli polislerin yaşadığı apartmana gizli bir operasyon düzenlemesi üzerine kurulmuş bir hikayedir.

The Hunger Games (2012) – Gary Ross tarafından yönetilen ve Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth gibi oyuncuların yer aldığı bu film, bir gelecekteki dünyada, gençlerin, bir tür ölüm oyunlarına katılmaları üzerine kurulmuş bir hikayedir.

John Wick (2014) – Chad Stahelski ve David Leitch tarafından yönetilen ve Keanu Reeves, Michael Nyqvist, Alfie Allen gibi oyuncuların yer aldığı bu film, bir suikastçının intikam almak için geri döndüğü hikayesini anlatır.

Mad Max: Fury Road (2015) – George Miller tarafından yönetilen ve Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult gibi oyuncuların yer aldığı bu film, bir post-apokaliptik dünyada, bir kadının kaçırılmasının ardından gerçekleşen bir kovalamaca üzerine kurulmuş bir hikayedir.

Deadpool (2016) – Tim Miller tarafından yönetilen ve Ryan Reynolds, Morena Baccarin, T.J. Miller gibi oyuncuların yer aldığı bu film, bir kahramanın, kanser teşhisi almasının ardından güçlerini kullanması üzerine kurulmuş bir hikayedir.

Baby Driver (2017) – Edgar Wright tarafından yönetilen ve Ansel Elgort, Kevin Spacey, Lily James gibi oyuncuların yer aldığı bu film, bir sürücünün, bir soygun ekibinin parçası olarak görev alması üzerine kurulmuş bir hikayedir.

Kingsman: The Secret Service (2014) – Matthew Vaughn tarafından yönetilen ve Colin Firth, Taron Egerton, Samuel L. Jackson gibi oyuncuların yer aldığı bu film, bir genç adamın, bir sır güvenliği ajanlığına katılması üzerine kurulmuş bir hikayedir.

Logan (2017) – James Mangold tarafından yönetilen ve Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen gibi oyuncuların yer aldığı bu film, bir X-Men karakterinin, emekli olması üzerine kurulmuş bir hikayedir.

Mission: Impossible – Fallout (2018) – Christopher McQuarrie tarafından yönetilen ve Tom Cruise, Henry Cavill, Ving Rhames gibi oyuncuların yer aldığı bu film, bir ajanın, bir görev sırasında yaşanan bir hata sonucu oluşan kaosu düzeltmeye çalışması üzerine kurulmuş bir hikayedir.

0
Başlık hakkında yorum yapabilirsin!x